Wie is Wine & Gifts?

 

Mijn naam is Marielle de Groot en ik ben de eigenaresse van wineandgifts. Ik verzorg voor vele bedrijven en particuleren de kerstpakketten, relatiegeschenken en u kunt ook op mijn site terecht voor heerlijke wijnen. Wineandgifts bestaat sinds 2001 en ik heb het bedrijf overgenomen in 2016. Wat mijn bedrijf nou zo uniek maakt? Ik denk heel erg goed mee met de klant en met behulp van IJmondwerkt (hier werken mensen met afstand tot de arbeidsmarkt), die met groot plezier inpakt, verzorgen wij altijd een mooi eindproduct. Wij zijn al zo goed op elkaar ingespeeld dat het dus voor ons niet uitmaakt om hoeveel pakketten het gaat. Wij hebben namelijk de ruimte en de handen om zowel kleine als grote bedrijven te helpen. Graag tot ziens!

Dé online geschenkenwinkel waar originaliteit, kwaliteit en zorg voor product en verpakking hoog in het vaandel staat. Wine & Gifts verkoopt sinds 2001 online haar uitgebreide cadeau assortiment gerenommeerde wijnenchampagne en mousserende wijnen. Cadeaus welke u gemakkelijk kunt bestellen en binnen 24 uur kunt laten bezorgen . 

Wineandgifts.nl biedt bedrijven de mogelijkheid om kerstpakketten en exclusieve wijnpakketten samen te stellen in onze uitgebreide showroom. Onze showroom heeft excusieve wijnen en de mooiste producten , maar uiteraard zorgen wij ervoor dat er een selectie op uw organisatie gerichte artikelen voor u klaar staat. Wij geven u de ruimte om, in deze inspirerende omgeving, onder onze deskundige begeleiding een kerstpakket samen te stellen. Desgewenst stellen wij, samen met u, meerdere pakketten samen, zodat u na deze vergelijking een nog beter besluit kunt maken. 

☎ 0251-829273

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Adresgegevens

wineandgifts.nl

Molenwerf 48

1911 DB Uitgeest

KvK-nummer: 65285662

BTW-nummer: NL002072645B47

 

© 2016 - 2024 Wineandgifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.