per pagina
 • VOGA Italia Duo Rosso & Bianco
  VOGA Italia Duo Rosso & Bianco
  € 20,95
 • Joseph Perrier Cuvee Royale Brut 75cl incl. geschenkverpakking
  Joseph Perrier Cuvee Royale Brut 75cl incl. geschenkverpakking
  € 28,95
 • -17%

  Joseph Perrier Cuvee Royale Brut giftbox
  Joseph Perrier Cuvee Royale Brut giftbox
  € 59,95 € 49,95
 • Gemma di Luna 6x 75cl
  Gemma di Luna 6x 75cl
  € 61,95
per pagina

 

VERHOGING VRIJE RUIMTE

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 wordt in 2020 verhoogd van 1,7% naar 3%. Hier mee kunt u, als u daarvoor de financiële ruimte heeft, uw werknemers extra tegemoet komen. Lees meer over de verhoging van de vrije ruimte bij de Belastingdienst.

Mijn naam is Marielle de Ruijter en ik ben de eigenaresse van wineandgifts. Ik verzorg voor vele bedrijven de kerstpakketten en relatiegeschenken en lever ook wijnen aan bedrijven voor de vrijdagmiddagborrel. Wineandgifts bestaat sinds 2001 en ik heb het bedrijf overgenomen in 2016. Wat mijn bedrijf nou zo uniek maakt? Ik denk heel erg goed mee met de klant en met behulp van Ijmondwerkt, die met groot plezier inpakt, verzorgen wij altijd een mooi eindproduct. Wij zijn al zo goed op elkaar ingespeeld dat het dus voor ons niet uitmaakt om hoeveel pakketten het gaat. Wij hebben namelijk de ruimte en de handen om zowel kleine als grote bedrijven te helpen. Graag tot ziens!

Wij nemen graag de tijd om een mooi pakket met u samen te stellen. Een bezoek aan onze showroom is op afspraak. deze kunt u maken op het telefoonnummer 0251-829273. U kunt ook een mail sturen met al uw wensen naar info@wineandgifts.nl.


 

 

Wijn laten bezorgen, champagne of kerstpakketten bestellen?Wine and Gifts is dé online exclusieve cadeau wijnen service sinds 2001 voor zowel zakelijke als particuliere feestelijke gelegenheden. Bij Wine and Gifts kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment gerenommeerde wijnen, champagne, port en mousserende dranken. 

 

 

© 2016 - 2020 Wineandgifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.