nieuw!

Vina Las Nias, Cabernet Sauvignon 75cl

Vorige Artikel 26 van 41 Volgende
€ 10,95 (exclusief btw)

Wijnhuis:                      Vina Las Ninas

Land van herkomst:  Chili 

Inhoud:                           75 cl

Alcoholpercentage:   12,5%

Druivenras(sen):          Cabernet Sauvignon     

Algemene info:        

Chili is toonaangevend geweest in kwaliteit en marketing. Het heeft in ieder geval het schoolvoorbeeld geleverd van een succesvolle aanpak door een 'nieuw' wijnland dat zijn productie heeft afgestemd op de behoeften van de buitenlandse markt.

Het is de familie Daure die 20 jaar geleden op een reis door Zuid-Amerika uitkwam in Chili en zich vestigde in de vallei van Colchagua. Hier besloten ze hun tweede huis te bouwen en van start te gaan met hun nieuwe onderneming in wijn – in een nieuwe wereld vandaar de naam "Viña del Nuevo Mundo" oftewel "New World Winery".

In deze nieuwe wereld draait het allemaal om het klimaat, de mensen, de kleuren en patronen, de gewoonten en gebruiken. Dit alles samengevat in een papieren wikkel die dienst doet als etiket. Neem de tijd om naar de details te kijken, het laat duidelijk een boodschap te zien: een Chileens wapenschild, een kompas, een wereldbol en veel verschillende etnische patronen. Maar laat u eerst overtuigen door de wereldse smaak van deze Cabernet Sauvignon.. U zult versteld staan van de prijs-plezier-verhouding!

De wijn is vrij donker en intens van kleur, heerlijk zacht van smaak met fijne tannines. In de geur ontwaakt de jammy stijl met cassis van rode en zwarte bessen op voorgrond aangevuld met tonen van tabak en pralines.
Heerlijk bij vleesgerechten met veel smaak, vooral lam, gevogelte en belegen harde kaas. 

© 2016 - 2023 Wineandgifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.