Wij zijn wegens omstandigheden gesloten.

 

Wine & Gifts Informatie

Wie is Wine & Gifts?
Dé online geschenkenwinkel waar originaliteit, kwaliteit en zorg voor product en verpakking hoog in het vaandel staat. Wine & Gifts verkoopt sinds 2001 online haar uitgebreide cadeauassortiment gerenommeerde wijnen, cognac, champagne, whisky, port of Jenever. Cadeaus welke u gemakkelijk kunt bestellen en binnen 24 uur kunt laten bezorgen .(info bestellen bezorgen).  

Wine & Gifts bestaat sinds september 2001 en is in Tiel bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nr. 11058767.
Het BTW nr. is: NL121423967B01. Bankrelatie: ABN-AMRO 43.40.92.436 |BIC ABNANL2A / IBAN NL54ABNA0434092436.

Wat doet Wine & Gifts?
Wine & Gifts is een 24 uurs online cadeauservice in kwaliteitswijnen en geschenken voor feestelijke gelegenheden. Altijd met een speciale verpakking, waardoor een bijzonder geschenk ontstaat al dan niet vergezeld van een persoonlijke kaart.

de verpakking de persoonlijke kaart

Onder de naam Pakketten zijn verschillende wijngeschenken samengevoegd. Het assortiment omvat kwaliteitswijnen, champagnes, cognac, whisky, port en jenever. Maar ook design artikelen van o.a. MENU.
Maar dit is niet alles waar u bij Wine & Gifts aan denkt. Ook vindt u op de site diverse thema geschenken en een uitgebreid gedistilleerd assortiment.

  1. U bestelt via onze website.
  2. Als u voor 12.00 uur uw bestelling afrond, dan zorgen wij dat deze dezelfde dag nog via PostNL verstuurd wordt (zie leveringsvoorwaarden).
  3. Er wordt voor ontvangst getekend en uw Wine & Gifts Cadeau is op zijn bestemming.
  4. U betaalt (veilig) door middel van  de door u gekozen betalingswijze.

Zo eenvoudig - zo simpel en zo snel!

Wat doet Wine & Gifts nog meer?
Wine & Gifts biedt ook een cadeauservice aan, welke gericht is op het verzorgen van de verjaardagen van personeelsleden of het verzorgen van geschenken tijdens speciale dagen zoals Kerstmis, Pasen, Secretaressedag...

Waarom zou ik Wine & Gifts kiezen?
Omdat het u gemak oplevert. Convenience van de eerste orde. U hoeft er de deur niet voor uit, u hoeft niet te wachten tot u geholpen wordt en u staat niet in de rij bij de kassa. Om over die onvindbare parkeerplaats nog maar niet te spreken. Maar ook omdat u rustig kunt winkelen en veilig betalen via iDeal (Internetbankieren via ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank), zonder extra kosten. Niet in de laatste plaats omdat er een prachtig assortiment voor u klaar ligt, waaruit u op diverse manieren kunt selecteren. Op prijs, op soort geschenk en op feestelijke gelegenheid.
U kunt natuurlijk ook uzelf verwennen met onze prachtige cadeaus. En... er zijn altijd aanbiedingen!

Wine & Gifts - weten hoe belangrijk een cadeau is!
Het is voor u belangrijk dat de Wine & Gifts site snel, duidelijk en klantvriendelijk is. Graag horen wij uw op- en aanmerkingen. Onder de toets 'klantenservice' kunt u ons via de mail bereiken. Wij zullen u met plezier van dienst zijn.

INFORMATIE : VEEL GESTELDE VRAGEN / FAQ

Alcohol en leeftijd?

Wine & Gifts verkoopt en bezorgt geen alcoholhoudende cadeaus aan jongeren onder de 18 jaar. Voor de bestelling via onze site stellen wij dan ook de eis dat zowel de besteller als ontvanger minimaal 18 jaar of ouder is Door het plaatsen van een order verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is niet mogelijk een bestelling online te annuleren. Mocht u een bestelling willen annuleren, neem dan contact op met de Klantenservice via Telefoonnummer: (+31)344 654070 (Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur ) of stuur een email met het verzoek om te annuleren naar info@wineandgifts.nl De klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur. Wanneer de order reeds verzonden is, is het niet mogelijk om de bestelling te annuleren. Nadat de klantenservice de bestelling heeft geannuleerd ontvangt u hiervan een bevestiging. De klantenservice stort in dat geval binnen 10 werkdagen het betaalde bedrag terug op uw rekening.

Hoe kan ik betalen? iDEAL:

Internetbankieren via ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank zonder extra kosten. Wanneer u kiest voor iDEAL, wordt u na het bevestigen van uw bestelling via een beveiligde verbinding naar iDEAL geleid. U kiest uw bank, en komt automatisch terecht in de vertrouwde omgeving van uw Internet bankieren. U verricht de betaling, en als de betaling in orde is, krijgen wij een akkoord binnen en zal uw bestelling worden verwerkt. U ontvangt een bevestiging van uw betaling via e-mail. Uw factuur sturen wij per e-mail.


Bankoverschrijving:

Vooruitbetalen via bankoverschrijving. Na het bevestigen van uw bestelling maakt u het totaalbedrag over op onze bankrekening, onder vermelding van uw ordernummer. U ontvangt de instructies per e-mail.

Op rekening, alleen voor bedrijven: De betaling dient dan te geschieden binnen veertien (14) dagen na factuurdatum. Wine & Gifts kan zich -binnen wettelijke kaders - op de hoogte stellen of opdrachtgever aan zijn/haar betalingsverplichtingen kan voldoen, alsmede van al die feiten en factoren die van belang zijn voor een verantwoord aangaan van de overeenkomst op afstand. Indien de ondernemer op grond van dit onderzoek goede gronden heeft om de overeenkomst niet aan te gaan, is hij gerechtigd een bestelling of aanvraag te weigeren zonder opgave van redenen. U ontvangt uw factuur per e-mail. Bij overschrijding van de betalingstermijn bent u vanaf de dag dat betaling had moeten plaatsvinden in verzuim. Indien betaling plaatsvindt na aanmaning door Wine & Gifts bent u een bedrag van vijftien euro (€ 15,00) aan administratiekosten verschuldigd en indien Wine & Gifts haar vordering ter incasso uitbesteedt, bent u tevens de incassokosten verschuldigd, welke tenminste dertig euro (€ 30,00) per factuur en vijftien procent (15%) van het openstaande bedrag zijn, onverminderd de bevoegdheid van Wine & Gifts om in plaats daarvan de daadwerkelijk gemaakte buitengerechtelijke incassokosten te vorderen.


Ik heb een online betaling uitgevoerd. Hoe weet ik zeker dat dit is gelukt?

Wanneer u een bestelling via iDEAL betaalt, geeft u hiervoor akkoord in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Hierna krijgt u een bevestigingsscherm te zien. Op het moment dat dit scherm verschijnt, weet u zeker dat de betaling correct is afgerond. Wij raden u aan om voor uw eigen administratie een afdruk te maken van deze bevestiging. Nadat u de bestelling in de Wine & Gifts hebt afgerond kunt u de betaling direct terugvinden door in te loggen bij uw eigen bank en in het rekeningoverzicht te kijken.

Kan Wine & Gifts garanderen dat betalen met iDEAL écht veilig is?

iDEAL betalingen gaan via internetbankieren, dit gebeurd bij uw eigen bank. De beveiligingstechnieken voldoen aan strenge eisen, dit kun u terug lezen in informatie op de website van je bank. Betalen met iDEAL is precies zo veilig als internetbankieren.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw cadeau aankoop afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Kan ik een iDEAL betaling terugdraaien?

U kunt een iDEAL betaling niet terugdraaien. Tijdens het betaalproces krijgt u het verzoek om een akkoord te geven voor een betaling aan Wine & Gifts online cadeauwinkel. Nadat u dit hebt gedaan, is de bestelling een feit en kan de betaling niet meer ongedaan worden gemaakt.

Kan ik met creditcard betalen?

iDEAL is de standaard betaalwijze in de Wine & Gifts online cadeauwinkel. U kunt niet met een creditcard betalen.


Kan ik in termijnen betalen?

Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Bezorgt Wine & Gifts in heel Nederland?

Wine & Gifts bezorgt in heel Nederland op ieder gewenst adres. Het cadeau kan niet in een winkel worden afgehaald.


Hoe weet ik of mijn bestelling ook daadwerkelijk is afgeleverd?

Om de voortgang van uw bestelling te controleren, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op verzoek kunnen wij u van PostNL een track & trace nummer toesturen, waarmee u de bestelling kunt volgen en kunt controleren of deze al afgeleverd is.


Hoe wordt het cadeau verpakt?

Wine & Gifts maakt het cadeau nog specialer door alle flessen te verpakken in speciale houten wijnkisten. Tevens worden deze verpakt in keurig cadeaupapier.

Hoeveel bedragen de bezorgkosten?

De verzendkosten zijn € 6,50 per geschenk per afleveradres/bestelling in Nederland. (m.u.v. Waddeneilanden, extra kosten PostNL worden doorbelast)

Kan ik het cadeau ook bij mezelf laten bezorgen?

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze service wanneer u geen tijd meer hebt om naar de winkel te gaan. Wat is er makkelijker dan dat uw cadeau de volgende dag bij u thuis of op uw werk wordt bezorgd?


Op welke dagen kan ik een cadeau laten bezorgen?

Indien u een voorkeur voor een bezorgdatum opgeeft zullen wij daar rekening mee houden. Wine & Gifts is niet verantwoordelijk voor vertraging in de bezorging veroorzaakt door PostNL. Op zondagen, feestdagen en maandagen wordt er niet bezorgd.

Wat gebeurt er met het cadeau wanneer de ontvanger niet thuis is?

Wanneer er niemand aanwezig is op het opgegeven afleveradres, dan laat PostNL een briefje achter. Hierop staat wanneer PostNL uw geschenk wederom aanbiedt, of waar uw geschenk kan worden afgehaald.


Wat is de levertijd?

Als u voor 12.00 uur uw bestelling hebt geplaatst en wij uw betaling of éénmalige bankmachtiging getekend hebben ontvangen, wordt uw cadeau door ons verstuurd via PostNL. Zij leveren uw cadeau dan de volgende dag af op elk gewenst adres in heel Nederland. Wine & Gifts is niet verantwoordelijk voor vertraging in de bezorging veroorzaakt door PostNL. Bij de aflevering dient er getekend te worden voor ontvangst.

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Indien u een klacht heeft dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Uw klacht kunt u als volgt aan ons kenbaar maken: stuur een e-mail met de volledige uiteenzetting van uw klacht naar info@wineandgifts.nl , vermeld hierin (indien van toepassing) uw ordernummer/ orderID. Wij geven binnen 5 werkdagen een eerste reactie op uw klacht. Indien een langere periode nodig is om een inhoudelijke reactie te geven dan geven wij dit zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw klacht aan.

Wat doet Wine & Gifts met mijn persoonlijke gegevens?

Wine & Gifts behandelt persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. Deze gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden, tenzij Wine & Gifts daartoe wettelijk verplicht is, of als dit voor levering van de diensten van Wine & Gifts noodzakelijk is. Uiteraard voldoet Wine & Gifts aan de toepasselijke privacyregelgeving. Als u persoonlijke gegevens aan ons verstrekt, bijvoorbeeld bij registratie voor de webwinkel, dan worden deze gegevens in een bestand vastgelegd. Persoonlijke gegevens worden niet aan een derde ter beschikking gesteld, tenzij dat noodzakelijk is om de bestelling uit te voeren. Wine & Gifts maakt verder gebruik van een statistisch programma dat o.a. registreert hoe vaak de Wine & Gifts website wordt bezocht en via welke links dat gebeurd. Hiervoor worden 'cookies' gebruikt. Dat zijn kleine bestanden die door je computer worden gedownload bij bezoek aan de Wine & Gifts website. De gegevens die op die manier verkregen worden blijven anoniem.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Bent u uw wachtwoord vergeten klik dan op de button inloggen. Door uw e-mailadres in te vullen en aan te geven Wachtwoord vergeten? wordt er een nieuw wachtwoord per e-mail naar u toe verzonden.


 

 

    Volg ons op Facebook!
    Volg ons op Twitter!

 

 


* Als u voor 12.00 uur bestelt wordt uw geschenk dezelfde dag verstuurd.
* Altijd mooi verpakt met uw persoonlijke boodschap en voorzien van productinformatie.
* Iedere fles is voorzien van een label met uw naam erop.
* De geschenken worden verzekerd verzonden via TNT-Post met een handtekening voor ontvangst.
* Betaling mogelijk via iDEAL, vooruitbetaling of op rekening. Lees de voorwaarden.

Wij verkopen geen alcoholhoudende dranken aan minderjarigen.
Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief € 6,50 verzendkosten.

Deze website gebruikt cookies. Meer info.